Creativiteit moet je vormgeven!

Written by redacteur on . Posted in Gastartikel

Sarahdot.Hallo, mijn naam is Sarah Douma en ik ben de maker achter het merk Sarahdot. Ik ben geboren in een klein dorpje in Drenthe en ben de jongste in het gezin. ‘Dot’ is, zolang als ik me kan herinneren, altijd al een van mijn bijnamen geweest. Ik ben constant op zoek naar het creëren van sfeertjes om mijn creativiteit in uit te drukken. Dit heeft uiteindelijk ook geleidt tot het maken van mijn eigen product met alles wat daarbij hoort.

Ik heb ooit eens een ring gekocht in een geliefde sieradenwinkel in Groningen dat mij uiteindelijk geïnspireerd heeft tot het maken van ringen en later ook andere accessoires in stijl als: kettingen, broches, sjaaltjes, oorbellen, armbanden, home- artikelen etc. Ik ging op zoek naar geschikt materiaal in de timmerwerkplaats van mijn vader waarna ik verzeilde in de wereld van ontwerpen en creëren van mijn eigen product. Maar dan ook van A tot Z! Alles..van de visitekaartjes tot de website en natuurlijk de producten. Ik verzin en maak het allemaal zelf, en dat geeft me een goed gevoel. Dit is nu alweer bijna 3 jaar geleden dat ik hiermee begon. Inmiddels heb ik een eigen website gebouwd waarmee ik vooral mensen wil laten zien wat ik maak.

De materialen die ik gebruik komen overal vandaan. Oude lapjes waar ik opeens weer wat in zie, of een stropdas van mijn vader die als stropdas wel zijn langste tijd heeft gehad . Zo heeft ieder product een eigen verhaal en is op zijn beurt uniek. Met mijn handwerk wil ik mensen iets unieks meegeven. Er zijn verschillende maten en patronen die het makkelijk maken bij iedere outfit iets unieks te creëren! Neem eens een kijkje op Sarahdot. en laat me weten wat je van de producten vindt! Daarnaast kun je Sarahdot ook volgen via Facebook om op de hoogte te blijven van mijn creatieve proces!

Tags: , , , ,

Trackback from your site.

Leave a comment