Mijn eerste blog!

Written by Auteur on . Posted in Blog, Blog Reinout

Zo bij deze mijn eerste blog!
 Ik zat er al een tijdje over te denken om een blog te beginnen om mijn ervaring als startende belegger met meerdere te delen. Op internet is genoeg info te vinden over beleggen en vooral de succes verhalen ontbreekt het niet aan. Dit is niet raar want beleggers praten niet graag over hun verliezen, maar daar zal ik later verder op in gaan.
 Ik was dus nog steeds van plan om een blog te beginnen, maar het kwam er niet echt van. Hier kwam verandering in toen Jabin de webmaster mij vroeg of het me leuk leek om een blog op zijn website te beginnen. Het laatste zetje was gegeven en zie hier… mijn blog!

Omdat een belangrijk kenmerk van een blog wel is dat het persoonlijk is zal ik hier iets kort over mij zelf vertellen.
Ik ben een jonge student die de opleiding Small Business & Retail Management volgt. Momenteel zit ik in het derde jaar van de opleiding en het bevalt me erg goed. Naast mijn studie oefen ik de sporten: schaatsen, hardlopen en squashen uit zover ik daar tijd voor heb. Ook ben ik lid van een studentenvereniging in Groningen. 

Al van jongs af aan heb ik enige affiniteit met geld en zo kwam ik zo’n 2 jaar geleden in aanraking met de beurs. Na één jaar opende ik een rekening bij een broker en kocht mijn eerste aandelen. Ik kwam er achter dat er bij het beleggen niet alleen veel kennis komt kijken, maar ook psychologie en dan vooral bij mijzelf.

In de volgende blog’s van mij zul je onder de volgende onderwerpen vinden:

 Hoe je als startende belegger begint
, fouten die ik als beginnende belegger heb gemaakt., eigen beleggingen
, psychologie achter succesvol beleggen
, TA analyses etc.
Omdat ik mijn blog’s graag kort hou zal ik pas in mijn volgende blog vertellen hoe ik begonnen ben met beleggen.

Groeten,
Reinout

Tags: , , , , ,

Trackback from your site.

Comments (1)

  • Jabin

    |

    Hey Reinout,

    Ik ben erg benieuwd naar je blog. Ik kan er zelf zeker nog wel wat van leren :)

    Reply

Leave a comment