Ondernemen in Berlijn, een unieke kans!

Written by redacteur on . Posted in Nieuws, Ondernemen

Berlijn ondernemenDe Duitse hoofdstad Berlijn wordt steeds populairder om te ondernemen en staat steeds meer bekend als talenten stad. In Berlijn barst het inmiddels van de verschillende talenten, creatieve en innovatieve bedrijfjes en startups. Een kans, dachten de twee Nederlandse broers Edial en Floris Dekker. Zij zijn begonnen met hun bedrijf Gidsy in Berlijn en hebben zeker geen spijt van hun actie.

‘Mensen volgen hier hun dromen, daarom zijn wij vier jaar geleden ook naar Berlijn gegaan. Bovendien is het een pluspunt dat de stad barst van talent. In de vorm van designers, programmeurs en communitymanagers, ideaal voor ons bedrijfje dus’, aldus beide ondernemers. Gidsy is een platform waarbij mensen hun kennis kunnen aanbieden, op dit platform kunnen mensen elkaar ontmoeten.

De ondernemende Nederlanders staan er niet alleen voor en hebben grote investeerders achter hun staan, waaronder Amerikaans acteur en presentator Ashton Kutcher. ‘Berlijn is arm, maar ook innovatief, genoeg kansen om te ondernemen.’

Tags: , , , ,

Trackback from your site.