Taal studeren in het buitenland

Written by redacteur on . Posted in Studenten en jongeren / studeren

Wil je een nieuwe taal leren spreken? Maar weet je niet zo goed waar je moet beginnen? Is een zelfstudie niks voor jou, en zie je alleen les in een klaslokaal niet zitten? Ben je avontuurlijk ingesteld? Denk dan eens aan een taalcursus in het buitenland.

Studeren in het buitenlandTaalcursus in het buitenland

Een taal studeren in het buitenland is dé manier om snel een vreemde taal onder de knie te krijgen. Je gaat studeren in het buitenland met studenten van over de hele wereld, hierdoor ben je al snel aangewezen op de taal die jullie gemeen hebben, zoals de taal die jullie willen leren. Een taalcursus in het buitenland is veel meer dan alleen les in een lokaal, je oefent de taal namelijk ook in het dagelijks leven.

Door een taalcursus in het buitenland leer je de taal beter spreken. Je hoort de taal om je heen, je leert de plaatselijke accenten en spreekwoorden kennen en leert de taal te gebruiken in alledaagse situaties. Door actief bezig te zijn met het leren van een taal gaan je vaardigheden sneller vooruit dan als je alleen uit een boek leert.

Een vreemde taal beheersen opent deuren naar een internationale carrière en een taalcursus in het buitenland staat ook meteen mooi op je CV. Omdat je medestudenten van over de hele wereld komen, zal je aan een taalcursus is het buitenland ook meteen veel internationale contacten over houden. Daarnaast krijg je een eerste glimps van het werken in een multiculturele omgeving.

Taal cursus op maat

Een taalcursus op maat in het buitenland kan je zelf samenstellen. Zo kan je al een taal studeren vanaf twee weken tot een heel jaar! Je kunt er voor kiezen een taal op verschillende locaties te leren, te combineren met speciale vakken of een stage in het buitenland te doen. Kortom, een taal studeren in het buitenland kan je helemaal aanpassen naar jou wensen.

Als een taal studeren in het buitenland je wat lijkt, neem dan eens een kijkje op de website van EF Education First. EF Education First is opgericht in 1965 en is uitgegroeid tot ‘s werelds grootste organisatie op het gebied van internationale taalcursussen. Met meer dan 40 bestemmingen om uit te kiezen en een zelf ontwikkelde leermethode waardoor je nog sneller een taal leert, is je taalcursus is het buitenland zeker in goede handen bij EF.

Tags: , , , , ,

Trackback from your site.

Leave a comment