Webmaster blog, de aftrap!

Written by redacteur on . Posted in Blog, Blog Jabin

Mijn eigen blog…. eindelijk ga ik beginnen… Toen ik met de website begon had ik de intentie om met een blog te beginnen, maar er kwam zoveel dingen tussen voor de website. Nu ga ik eindelijk beginnen met mijn eigen blog. Toen Reinout begon met zijn blog over financiële zaken wist ik dat ik natuurlijk ook moest gaan beginnen met bloggen. Maar waar moet ik nu over gaan bloggen? Het beheren van iQnu neemt al veel tijd in beslag en ik heb op dit momenten nog geen idee waar ik over wil gaan bloggen, dus begin ik maar algemeen ^^.

Mijn naam is Jabin en ik ben de oprichter van iQnu.nl. Mijn website is nog relatief nieuw (4 maanden oud) en ik ben de website begonnen met de insteek om studenten, maar ook ondernemers te informeren en tips te geven. Daarnaast vind ik het ook erg leuk om nieuwe weetjes en feitjes te plaatsen. Wat begon als experiment(je) is nu ontstaan in een serieuze website. Ik zie het aantal bezoekers per dag enorm toenemen in een relatief korte tijd. Ik vind het erg leuk om de kennis die ik nu op doe te delen met mensen. Vandaar dat ik een kort stukje heb geschreven over hoe je een website kan beginnen. Door de tijd heen leer je enorm veel over websites, SEO, en design. Ik kan mezelf nu website designer en SEO specialist noemen… al blijf ik daar erg bescheiden over.

Ik studeer SBRM (Small Business & Retail Management) en zit in het 4e studiejaar. Ondernemerschap is iets waar ik vaak mee bezig ben. Dit zullen jullie in latere blogs waarschijnlijk nog wel merken. Ik hoop dat jullie onze blogs waarderen en wil jullie aanmoedigen om vooral je eigen mening te laten horen op onze blogs door middel van het plaatsen van een reactie.

Tags: ,

Trackback from your site.

Leave a comment